Depozit sicrie si distributie cu livrare in judetul Timis si toate localitatile din vestul tarii. Avem in permanenta peste 1400 de produse pe stoc, de la gama de lux pana la cele mai clasice. In acest sens am ales sa colaboram cu fabrici din Romania si restul Europei, specializate in fabricarea unor produse exceptionale care respecta legislatia si cerintele de mediu . Ne adresam tuturor firmelor de pompe funebre si magazine funerare care vor sa dezvolte un business in aceasta nisa. Dorim ca aceste relatii sa fie de lunga durata, venind in intampinarea oricarei cerinte strategice ale fiecarui partener al nostru.

Sicrie:

– toate marimile;
– cu 4 colturi, 6 colturi si 8 colturi;
– diverse nuante si culori: alb, negru, alun, cires, coniac, degrade etc.
– diverse esente de lemn: stejar, brad, plop;
– speciale de zinc folosite pentru repatrieri si transport international.

RESPETE:

Sicriul pregatit pentru inmormantare trebuie sa contina lenjeria funerara, orarul mare, orarul mic, panza de fata, perna, voal, crucea pe care se va scrie numele persoanei decedate este de preferat sa fie la aceeasi nuanta cu sicriul.

CRUCI:

Crucifixul, suruburile de inchidere adaugate unui sicriu, aduc o nota de solemnitate acestuia. Puteti alege aceste accesorii funerare din plastic sau metal, simple sau cu motive religioase.

CRUCIFIXE:

diverse culori si marimi.

ACCESORII FUNERARE:

Puteti alege aceste accesorii funerare din plastic sau metal, simple sau cu motive religioase: manere, suruburi fixare, shielduri etc.

TOP